Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än du anar (frälst)


ödmjukhet
i din närhet
låter mig fyllas
mer än jorden
kan gro

det är inte bara
himlen
inte bara stjärnors
fullhet
inte bara havets
majestät

litenhet
nära din storhet
låter mig säga
mer än rösten
kan ge

det är inte bara
frågor
inte bara vetskap
om allt
inte bara små korn
av kärleken

ömheten
är ditt ord
låter mig önska
flera dagar
utan krav

det är inte bara
tillit
utan endast tro
på Fader
inte bara fantasi
utan framtid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-22 22:03



Bookmark and Share


  aol
så vackert, utan det lilla får man icke det stora
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver den där litenheten för att kunna ta emot Storheten.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP