Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strö trevliga ord..

Ett uppmuntrande ord
en klapp på axeln
eller en kram
sprider glädje i hjärtat
ett glatt hjärta
klarar påfrestningar
och stress mycket bättre
så sprid trevliga ord
och visa din uppskattning
för dom flesta tycker om att få det
säkert du med som läser detta !!







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-24 11:59



Bookmark and Share


  claes fredelius
Jo...och man kan kyssa havet också
2010-10-25

  Larz Gustafsson VIP
"Strö lite röda rosor på den väg du går..."
Minns du "De´ska vi fira"?
2010-10-24

  Bibbi VIP
Ja, älska och le är min ambition.
2010-10-24

  Johan Bergstjärna VIP
Du är fin... kram Johan
2010-10-24

  aol
en kram får du spontant, fint skriftat vännen
2010-10-24

  Lars E Jönsson
sant.............nu får du en applåd och jag tar en expreso.
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP