Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nödvändigt för att orka leva..


Ditt inre rum..

" Låt själen vila
vandra till
ditt inre rum
värna om egen tid
vårda dig själv
lyssna in din själ "







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-23 11:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klokt och vackert skrivet. =)
2010-10-25

    ej medlem längre
Sanna, viktiga ord att ta till sig!


"Känn ingen oro ..."


/Ann
2010-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Viktiga och goda råd, helt i linje med Skriftens uppmaningar.
2010-10-23

  lisa"puzzle"svensson
en vacker påminnelse om vad som är viktigt
2010-10-23

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP