Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frilansare


En riktigt jävla frilansare var han
gled omkring
klarade sig på mågot märkligt vis

jag trodde alltid att sånna där hade
nån rik pappa eller nåt
bortskämda

jag har ingen rik pappa

jävla frilansare!




Fri vers av Kapten M.
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-11-28 19:27



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Mmm, de är alltid ett telefonsamtal ifrån närmsta livboj.
2006-04-07

  Neal
Skum men bra!
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.