Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud

Munnen formade sig som ett
ånglok och gav ljud

Taket i gommen tog emot
när tonerna studsade från
tungan

Tänderna ilade i vibrationer
Käken led

När kommer den tystnad?




Fri vers av Kapten M.
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-11-05 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.