Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetaget

 

Vingbeklädda andetag flyger över axeln
försvinner mot eviga skymningar
Fruktar att landa
vill föralltid vara osynlig

 

Blåklockan kallar henne men hon vägrar att se
Andetaget redan långt borta
Hon har redan flytt en ny värld och längtar
redan efter  en ny

 

Somliga skulle säga att hon var sorgsam
Själv log hon i förbi farten på väg mot nästa...
universum

 




Fri vers av Kapten M.
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-04-27 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.