Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade en sommar

Tröstlösa händer famlar i mörker
Söker ett hjärta men finner svar

Skör pulserar hon i tystnad
längtandes efter tröst
Andas ,  tillslut  flämtar

I slutet av natten möter hon sin
spegelbild
Fransar av dagar som gick speglas
i hennes gestalt,
kommande dagar vilar under hud

Hon vill somna, domna, men förblir ...
vaken




 




Fri vers av Kapten M.
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-09-26 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.