Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterpipan


Frostiga vågor väntar i gryningen
Redo att gallopera utan hinder

Blödande träd kasta löv
i förskräckelse,
snart kommer den isiga gryningen
kall och hård

 

Fingrarna knipa , tårna frysa i tjälemark
frostiga glas skapa nya mönster



Döden ger livet en ny skepnad
Flingor strös över bädd och barm

Så ett tyst ljud genom staden,
vinterpipan ljuder och alla vet med ens,
var stilla, stilla





Fri vers av Kapten M.
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.