Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näe

 

Kärleken finnes inte mer
Här bor bara ilska och oro

Rädsla för att allting är slut
Innerst inne vetskapen dold
av svarta hinnor

Nu...går jag

Orkar inget mer

En sorglig kärlekshistoria senare,

Hej! Du!

Vil du kela?




Fri vers av Kapten M.
Läst 670 gånger
Publicerad 2006-04-27 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.