Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertråd

Djupt ner i kärnemörkret
vilar en silvertråd

Du är den enda som kan tyda dess
sigill,

Mitt bröst är vidöppet
jag kallar dig. . .


Fruktade tanke
-jag är fri




Fri vers av Kapten M.
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-09-21 16:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här gillade jag verkligen=)
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.