Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tchyss

 

han bockade och log, 
omslöt hennes hand

 

Edith tittade nedåt
tröstade sig med tanken på
att han snart skulle gå



samtidigt var det hennes mesta rädsla;
att han skulle gå.

 

Hans böjde sig fram mot de mörka lockarna
som döljde hennes blossande kinder,
sökte sig till läpparna som svarade.

 

en kyss
en natt

en edith...som ny.
 

 




Fri vers av Kapten M.
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-05-28 21:53



Bookmark and Share


  aftermath
härliga motstridigheter.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.