Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att döda eller dödas.


Ultravåld.

Dekadens
försjunken i sprit
Familjelycka, illusion

Havererad vardag
Drömmars undergång
ett liv i ruiner
för beduiner

Förgjutet missbruk
ta ett järn
smidda våldshandlingar
i dimman

Slår till som en raket
mot hans medvetenhet
Ett fyrverkeri av våld

Dra ut pluggen
Släck lyset

Tryck av
Skjut först.




Fri vers av Brynolf
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 15:52



Bookmark and Share


  Litorina
Taktfast, drabbande och metallkallt formulerat. Strålande!

//AS
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf