Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration lost

jag har förlorat
min inspiration





jag har förlorat



dig




Fri vers av frostblomma
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-23 16:19



Bookmark and Share


  zim
Fy fan, know the feeling. inga relationer är oövervinnerliga, men vissa tycks oersättliga. Applåd!
2010-10-26

    Molidae
Hur kan du få plats med så otroligt mycket i nio ord?
Jag är helt mållös. Bokmärker.
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma