Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Klaipeda, Litauen




den unge vill bli

 

*
den unge vill bli
filmstjärna - den gamle
tar sig ann såpan

*
om höga visan
kan jag inte dikta
bara uppleva

*
bortskämd med
umgängen, odlar jag
ensamhetens frid

*
hunden och jag
lyssnar på jazz och han
viftar på svansen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-23 16:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
här önskar jag endast och allena säga;
tack för leendet i slutet
en helt underbar bild

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-27

    ej medlem längre
Tänkvärda observationer; gillar nog ettan bäst, och hunden verkar klok.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP