Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag ser ut




Jag ser ett par ögon. De tycks vila på en oljesvart stövelkant, vridande sig mot ett framvällande lår. Intill lårets bara hud vajar en kritvit handled, som sitter på en alldeles rakt gående medelålders kvinna dragande på tre små svarta resväskor. Hon passerar en rött blinkande skalle hängande mellan två knän. Jag hör en hund i ett förvridet krafsande sig ur. Jag ser en blankmålad mun på ett rakt kammat huvud. Vid en väldig gul ficka vrider sig en underläpp mot en överläpp. På andra sidan gången ligger två stora ledsna ögon inuti ett par bruna plastbågar. Men jag upptäcker försent att människan, vars högra vad rör vid min vänstra, ser på mig.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-23 23:17



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
en makaber scen, mycket vältaligt beskriven!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson