Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obotlig kärlek, som varar för evigt.


Rickard

Det hände för 20 år sedan.

En liten människa flyttade in i min själ.

Han orsakar mig både sötma och smärta,
men allt skulle vara värt att upplevas igen och igen.

Jag önskar att ha honom kvar i min själ så länge jag lever.

Jag önskar att han har mig kvar i sin själ så länge han lever.

Han kommer till mig med sina värsta problem
och sina bästa stunder.

Gråt och skratt har blandats med lycka och oro.

Han har brister och styrkor. Jag älskar dem alla.

Allt jag har upplevt med honom,
skulle jag göra om och om igen.

Ja all den smärtsamma glädjen
och den ljuvliga smärtan
skulle kunna ske åter och åter igen...

... för jag är han och han är jag.

Jag älskar dig, min son.

/Mamma








Fri vers (Fri form) av Marita Walldén
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint !!!
2011-09-10

  Lord
woah. Bra kärleksförklaring till sitt barn.
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi