Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En oändlig kärlek till min dotter.


Rebecka


För 16 år sedan bosatte du dig i mitt hjärta.

Jag följer dig genom glädje, framgång

och sorg med ett ömmande inre.

Önskar att du bor kvar i mitt hjärta

så länge jag lever.

Önskar att jag bor kvar i ditt hjärta

så länge du lever.

Din smärta efter hjärtesorg eller bruten arm

är värt allt bara du inte glömmer bort mig.

Min älskade dotter, låt mig alltid

få finnas i din värme och närhet.




Fri vers (Fri form) av Marita Walldén
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi