Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste gå

Tystnaden är bedövande denna morgon.
Den överröstar alla ljud och allt står stilla.

Jag stiger upp, klär mig i din andedräkt
och blir levande

igen.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 529 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-28 07:51



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Marita!

En tystnad, som överröstar alla ljud, där är platsen jag letar. Bra! tycker Fredrik
2009-09-02

  Bodil Sandberg VIP
Kunde en dikt vara mjukare varmare vackrare..neej..den är underbar Marita..tack för bokmärke
2009-08-29

  peter markurth
stark
2009-08-28

  Quasimodo
Kort och intensiv med mycket känsla !!!
2009-08-28

    Virtute
nu fick jag motivation. tack :)
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi