Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon II


I din famn
är jag den starkaste

Med dina ord
innanför min hud
är jag den vackraste

I dina ögon
speglar jag mig
iklädd en dräkt
av allt jag någonsin velat vara

Med din hand
på min kind

finns jag

för alltid.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-21 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi