Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Behåll mig hela din resterande evighet

genom att titta på mig

nu

som



för alltid.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 17:15



Bookmark and Share


    Mejja

underbart
vacker!
2011-05-18

  Quasimodo
Spara allt i ett ögonminnen i evighet, som alltid finns där vart man än är och när !!!
2009-09-08

  Lejonhjärtas poesi
Läckert!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi