Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka över ett barn som blivit vuxet.


Hon drömde..

Hon drömde att en vacker liten människa skulle födas och vacker var hon också när hon föddes.

Nu är hon en kvinna med ett hjärta så stort som himlavalvet och ett inre så nyanserat som regnbågens alla färger.

Och jag är lycklig över att hon är min dotter..




Fri vers av Marita Walldén
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 20:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Fint och berörande.
2015-05-26

  Quasimodo
Vackert att få uppleva och var en del av!
2012-10-14

    ej medlem längre
Underbart vacker ...
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi