Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

går runt
i din tomma lägenhet
och lägger
små kärleksord i varje vrå
som du kan hitta
när du behöver höra
dem som mest




Fri vers av stannar kvar
Läst 758 gånger
Publicerad 2005-06-28 12:05



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Oj den fastnade direkt. Säger så mycket om hur man vill bli behandlad och om hur man vill att den man älskar ska tänka.
2005-08-23

    Emma_med_t
Underbart, vackert.. Blir alldeles varm inombords över den kärlek du ger bort/E
2005-07-26

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker helt enkelt om ditt sätt att lyckas med den underbart mjuka textmelodin som förstärker det ömsinta och kärleksfulla du förmedlar med orden!
2005-07-04

    Agnieszka
förlåt.
jag spiller bara tårar (som inte syns)
älskade du.
du skriver magiskt. säger även jag.
2005-06-29

  johii
det här är en sån som växer desto fler gånger man läser den!
helgosig!
2005-06-28

  madinsane
alltså.. detta är så ömt och till bredden fyllt av kärlek att det stockar sig i fingrarna på mig.
det är nästan magiskt.. och alldeles fantastiskt!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar