Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett efteråt

åh gud
vad vi förnekar
hur kan väggar
samla damm?

vi räknar på
ransoner, andetag
vi klarar oss nog
livet ut

dina skor
står kvar i hallen
det doftar efter sommarregn
och inte du

jag satt ett år
och tittade på spindelns nät
det värker i musklerna
av ingenting alls

varannan vecka duktig
varannan vecka svin




Fri vers av stannar kvar
Läst 527 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-05 22:20



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Jag tycker om att du har börjat skriva igen. Dina tre senast publicerade texter berörde mig alla djupt, men jag valde ändå att kommentera enbart den här. Detta på grund av det direkta slutet, ett slut som inte ger utrymme för frågetecken utan bara helt rakt konstaterar.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar