Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smide


ska vi byta ringar
mot skrapande tomhet
du vet ljudet
av ett minne som dras mot asfalt
jag tror de fulast bitarna
ligger blödande mellan stenarna
ska vi spränga någonting
för skoj skull
supa oss fulla
smälta ringarna och smida
onda ränker, vill du
med hem och träffa min mor?




Fri vers av stannar kvar
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar