Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla blå

10 år i fabrik
10 år i hemtjänst
fingrar på alkoholism
lindar självmordstanke
mellan fingrarna

vad vet du om livet?
åren är långsamma
och ryggen skriker
men du andas blåa dimmor och vet
vi kan alla bli chefer om vi vill

jag är så glad
att man inte får ha pistol
hur som helst

om du böjer dig mjuk fram
och ser mig djupt i ögonen
håller du nog med
jag har en kniv

vilket håll skär värst?




Fri vers av stannar kvar
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar