Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita tankar

du vet
som fläckarna på mögelost
inte ens tanken på den perfekta cirkeln
är immun

men du skriker konstant
och skrubbar, skrubbar, skrubbar
det finns ingen ro

mammans hjärtslag är inte jämna nog

du leker huvudet
nästan ovanför ytan

så vad kommer först?




Fri vers av stannar kvar
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar