Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra

mantra, i upprepning
vad är det
för fel på mig
vad gör jag för fel
repeat, ad lib
fel
på mig
det kommer tillbaka
det slingrar sig
runt
gör jag fel
ner på mig
ser
fel
varför
fel




Fri vers av stannar kvar
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 21:09



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
oftast är de dummaste de som inte vet att de är dumma

Einstein hade inte kommit någon vart utan tveksamhet

och det kliade under skalpen på Alf Henrikson ständigt sa han

Be well,
LPWJ
2011-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Man kan omformulera frågan om man vill: Vad är det som får mig att tro att det är något fel på mig?
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar