Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll

de ligger
gömda i väggen
och de hör
varje gång du faller
de anklagar inte
men förstår inte

med handen
halvvägs till kakburken
stannar du
om du vet att de ser dig?

de rättar aldrig
till ditt täcke
men de skriker inte på dig
när du gråter

om du visste att de såg
skulle dina naglar växa ut?

hon skrattar och säger
vem som helst
utom just du
vem som helst utom du

hur kan de bara titta på
utan att gripa in

vilket håll som helst

jag är för ensam




Fri vers av stannar kvar
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar