Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck

Jag äter mina fingrar
och det kommer inga tårar

Jag trycker
mig mot väggen
hårdare
varje gång

Det håller
liksom inte ihop
Det är som det
byggdes på helt fel sätt

Det jag ser
bruset
min hud sträcks ut
När jag trycker
mig mot väggen
lite hårdare




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 694 gånger
Publicerad 2007-01-23 20:22



Bookmark and Share


  within_
shit va bra! fast jag hade velat ha en tom rad eller två innan lite hårdare, då blir det mer ett tydligt avslut!
rocka på!
/L
2007-05-05

  stannar kvar
Aj, grymt bra beskrivet, gör ont att läsa, en klar favorit =)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson