Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater/du


jag vill se tillbaka
på ett glasskratt
men det är skärvor
i ögonvrårna
en mörk känslighet som
en ursäkt att inte vara stark som du
jag bar så gott jag kunde
ni pratar krasst om hur; så konstruktivt
men det subjektiva i att minnas
finns inte att måla i rätt färger
och du var inte heller stark
men du är
så bra på teater
så djävla bra




Fri vers av stannar kvar
Läst 924 gånger
Publicerad 2006-02-25 02:06



Bookmark and Share


    Agnieszka
du blir bara bättre och bättre.
vackert skrivet, underbart flyt och rakt-på-sak.
2006-03-05

  Andreas Andersson
öhm, något blev konstigt med kritiken... sifrorna stämmer inte med vad jag fyllde i, misstänker att det blev någon form av förskjutning mellan textoch kryssruta närjag fyllde i eller nåt..?
ignorera sifrorna nedan
2006-03-02

  Andreas Andersson
Skitbra rent utsagt. Läser dne om och om igen. Ena av dina bästa!
(hej hej, jag finns här nu)
2006-03-02

  Ms Lovecraft
En rakt-på-sak-text om den skrala verkligheten. Kan inte låta bli att undra vem som avses i texten? Radbrytningarna sitter där de ska, och svordomen sitter där den ska. Ett slag under bältet!
2006-02-28

  Eldfjäril
Försökte skriva en kommentar, men kom inte på hur jag skulle uttrycka mig...men den är vacker, så mycket kan jag säga
2006-02-28

  kath
en naken text där insikten ger kraft åt skrivaren, så känns orden som glider fram med känslan av att vara tankar i en situation som betraktas just i stunden då;

"ni pratar krasst om hur; så konstruktivt
men det subjektiva i att minnas
finns inte att måla i rätt färger
och du var inte heller stark
men du är
så bra på teater
så djävla bra"
2006-02-27

    ej medlem längre
avskalat och sparsmakat,
naket och framförallt
väldigt, väldigt bra.
Tack
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar