Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invirad i marsipan (FÖRRÅD # 29)

 

 

 

 

 

 




Längst inne i cykelskjulet ligger ett citat på franska

ihopsopat med gummin, naglar och nycklar i en salig hög och sedan

ryggsäcken som väntat några år på att användas en sista gång,

dessförinnan Staffan Hellstrand , Stefan Sundström och Håkan Hellström sjunger Magnus Uggla (begränsad upplaga)

medan mintnougat med nötter noggrant invirade i marsipan

täcker ett sjukvårdsbiträde som lyfter på svansen på en ekorre

jämte någons ironiska kärleksdikt som mot all förmodan blir väldigt vacker

så ock den losskruvade kranen som ännu droppar

ja, en fullkomligt magisk scen ur sydkoreanens sämsta film

plus en punkterad leksaksbuss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP