Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokens dag i Vimmerby 24 oktober 2010 med författarna Bengt Ohlsson, Karin Alfredsson, Lena Göransson, Sofie Sarenbrant och Theodor Kallifatides. Karin Alfredsson valde att citera ur Bröderna Lejonhjärta:


Annars är man bara en liten lort

Det finns saker man måste göra även om det är farligt,
annars är man ingen människa, bara en liten lort


och Astrids ljusa ande

sågs sväva över Näs

denna regntunga oktobersöndag

och jag tänkte

att det är fint att ha goda förebilder

när man vill stärka sitt eget mod

för vem vill egentligen vara

en liten lort

- inte jag i varje fall




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-25 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Astrid Lindgren, en underbar människa och författare!


"och Astrids ljusa ande

sågs sväva över Näs"


Tack för de här orden!


/Ann
2010-10-28

  Bibbi VIP
Ett fantastiskt budskap Du bär fram och påminner oss om.

Varmt tack och applåd för Du delgav oss detta!
2010-10-27

  LovisaCecilia
tack
2010-10-25

  lisa"puzzle"svensson
gillar denna!
2010-10-25

  blaite
Va fint
2010-10-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2010-10-25

  Anya VIP
Kloka ord! Härligt med inspiration!
2010-10-25

  aol
bara så sant kram,
2010-10-25

  anits VIP
Mycket fint skrivna rader och
jag håller med dig, jag vill heller
inte vara en liten lort
2010-10-25

  Monika A Mirsch VIP
så sant så sant - inte vill jag heller vara en liten lort - men pust - ibland bara e man - tack för påminnelsen!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP