Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid havet..

Livets känslor
går upp går ner
som havets vågor
jag står och ser
vinden blåser
ganska hårt
livets dagar
kan vara svårt
nyanser skiftar
från dag till dag
stundom
är man rätt så svag
ja, livet går
sin gilla gång
ser solen lysa :)
sjunger min sång
om tacksamhet
till livet
som lärt att
inte, ta allt för givet








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-26 10:27



Bookmark and Share


  Janne
Så otroligt sant som du

beskriver i denna

underbara dikt

"att inte ta allt för givet"

Mvh

Själens krigare.
2010-10-31

    ej medlem längre
Jag tycker om den här dikten till livet!

"sjunger min sång
om tacksamhet
till livet
som lärt att
inte, ta allt för givet"

Sparas!


/Ann
2010-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Stundom?
Jag är svag hela tiden.

Underbart med havet.
"Mare" betyder ju också "hav".
2010-10-26

  Bibbi VIP
Visa ord.
2010-10-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Känslosamma, vackra rader. =)
2010-10-26

  Lars E Jönsson
jag gör vågen också.........snyggt
2010-10-26

  lisa"puzzle"svensson
kloka tankar, bokmärker :)
2010-10-26

  aol
en sann vacker berörande dikt
2010-10-26

  Anjeska
Vågen för denna livgivande dikt:)
2010-10-26

  Anya VIP
En riktigt bra klokhetstext där du väver in havet med tankar och tacksamhet. Bra!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP