Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död trafik i cybervärlden

- det kan jag inte!!!
svarade jag
och tittade på den
något döda skärmen

- men jag ordar det!!!
tillade jag
efter att ha förstått
att det tar tid

så många glada ansikten
trots problem
och mänsklighet
bevisar mer tollerans
än vad jag nånsin
har trott på

positivt tänkande
med en nypa
varmt leende
kan leda den dödaste
datorn att
till slut fungera

tror jag (leende)




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-25 19:08



Bookmark and Share


  aol
ler sant, positivt, gillas vännen
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Hur gick det?
2010-10-26

  lodjuret/seglare VIP
jag tror att hårddisken har eget liv och att om man inte tänker vänligt om den, den tar kontakt med servrar ute på nätet och gör livet surt för 'osmidiga' användare
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP