Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund



så såg jag kristaller
i krossad vas
och avgrunden
skallrade

osäkerhetens kval
har sin säkra
känslighet

för hoppet överger
inte kärleken




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-25 20:36



Bookmark and Share


  aol
stark vacker sann poesi
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP