Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappar med ditt namn på


Små rosa lappar med ditt namn på
sådana med klister där bak
Överallt står ditt namn, så ljuvligt
inte stör det mig

Jag har sparat dina ord, både i mitt hjärta
och på hårddisken
En dag måste jag förmodligen riva sönder alla lappar
sudda binära koder
och försöka behålla mitt hjärta intakt




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:22



Bookmark and Share


  Dennis.
Jättefint, Natalie! :)
2005-12-11

    witness
helt klart vackert!!

inte så mkt mer att säga =D
2005-11-29

    Oprofessionell
Jätte fint natalie :)
2005-11-29

  Propella
Åh så sött *ler stort*
2005-11-29

  Daniel_78 VIP
nu blev det bättre =)
2005-11-28

    Johanna <3
Jaa håller med här :) Nu får du berätta allt ^^
Rosa lappar är alltid söta :)
2005-11-28

  Daniel_78 VIP
Nu får du förklara =)

Jag har sparat dina ord, kanske inte i mitt hjärta,
/ och försöka behålla mitt hjärta intakt

var det inte så att orden inte fanns i hjärtat utan på just de andra ställena?

mvh
undrande
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP