Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkyla




Himlen gråter frätande is genom hudarna.
Mörkret sveper in över tankarna som en taktlös objuden gäst.
Du klär dig fortfarande i höstfärger.
Färgerna som träden ej längre förmår bära.

Jag sitter i en vassbåt,
på ett torrt och visset löv.
Jag flyter långsamt genom isflagorna
ensam i min vassbåt mot din rodnad.

Men då döljer du kinderna i halsduken och säger att du fryser.




Fri vers av roen
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-11-29 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, den första raden gör allt; underbar! Det blir en häftig kontrast mellan vinter(?); is och höst; vassbåtar. ;)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen