Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritext i hastpsykos.


Roen is back...

Stolta kastanjer flyter genom dimmorna. Det ryktas att sjöhästen är kommen till landet i fjärran. Det är dax att göra sig beredd. Åh du stolta göteborgska kastanj! Jag kryper in i min riddarrustning. Nu är det krig! Åh du stolta ryska kork... Ryska stjärnor små på den svart himmlen blå... Poetjävlar med tandtråd i håret kommer att ta makten här bland de ryggradslösa strumptokarna. De med strumpor på sina näsor och sina små sköldpaddor.

Strumpklädda.

Krokodilerna simmar i vallgraven. De har cyniska krafter. I öster stormar småspiggien fram över steppen... Klara tycker jag är tråkig. Dax att dra. hon trycker en kniv mot min fontanell och slickar mig bakom örat. Det är bråttom. Spårvagnen och videobutiken väntar. Bergsjön står i lågor.


Så ta er i brasan och kram förresten...




Prosa (Prosapoesi) av roen
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 21:22



Bookmark and Share


  Andreas Andersson
Intressant språkbruk. Texten ger en känsla av fart och nästan stress.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen