Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan



De skarpa linjerna i mellan
vad vid kunde skapat och det här
bildar ett segt och trådigt nät
av kramp.

Jag vill in i dig för fan.

Leende åt mina blinda åtrå
smickras du i mina blickars atmosfär.
I en virvlande låtsasdans tvingar du mig ner
på knä.

För fan.

Du flyr friktionslöst bort efter att ha knutit ordet trevlig
som en snara kring min hals.

Fan

Dina lekar var

mitt skämda livsvatten.




Fri vers av roen
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:55



Bookmark and Share


  stannar kvar
Så bitter... aldrig kul att känna sig lekt med...frustrationen bränner...bra skrivet=)
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen