Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är själens James Brown

Jag dansar bara som James Brown
För jag är The Godfather of Soul
För min själ

Jag manövrerar ut min motgångar
Med rytm och sväng i benen
Och jag nynnar glatt på
Funky drummer längs den
Ovårdade vägen

Jag hanterar ångest med
Give it up or turn it lose
För jag är världens svar
På Black Caesar när
Det handlar om själens
funk

Ni får kalla mig för vad
ni vill
Men jag The Godfather of Soul
Kommer aldrig att stå stil




Fri vers av Lord
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-28 10:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Utmanande på ett härligt sätt
2010-10-28

  Line W
Jag gillar det!
2010-10-28

    ej medlem längre
Det svänger ju katten! :-)
2010-10-28

    Igot Tochange VIP
..det svänger ju!
2010-10-28

  PPQ
det kan faktisk inte bli mer kaxigt mer utmanade och provokativt ändå ror du det i hamn dfet är bara att buga och visa sin respekt
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord