Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten text om barndomens fantasi


Månbas Alpha barn

Jag är ett Månbas Alpha barn
Månen är på drift men alla
litar på kapten Koening
Det är jag

Skolgården var månens yta
och klätterställning var vår bas

Vi flög våra skepp Eagle Transporter
Utforskade rymden och slogs mot
främmande varelser som ingen
annan såg
Men att barn har fantasi är väl något
Som vi alla måste förstå

Rasten var slut och vi alla skulle in
Men jag var kvar
Kapten Koening lämnar aldrig sin bas

De vuxna bände loss mig från
klätterställningens trä
så var det varje dag

De vuxna sa att skolan var viktig
Hur ska du annars klara dig när
Du blir stor

Jag svarade att jag aldrig skulle på jorden bo
För jag skulle bli kapten Koening och
Månen skulle bli mitt hem




Fri vers av Lord
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 09:30



Bookmark and Share


    Igot Tochange VIP
Din text blev en första klass-biljett tillbaka till favoritfåtöljen på torsdagsvägen 46 där jag förväntansfull satt och väntade på ett nytt fantasieggande avsnitt av min favvo-serie. Vilken lycka jag kände, vilken lycka jag kan känna nu. (jag vågade dock aldrig klättra i klätterställningen, min bas var i ett hörn borta vid buskaget.)
2010-10-29

  PPQ
åh helvete bara titeln är ju genial och det blir bara bättre och bättre du är en förebild
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord