Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk 50/100

ingen vet hur det känns att lukta salt
ingen vet hur det känns att smaka salt

kom med brisen från havet
kom med känslor från där
till här

ingen vet hur det känns att vakna
när man inte är vaken
ingen vet hur det känns att älska utan
kärlek

kom med sanningar på fuktiga läppar
kom med viskningar i mitt öra från där
till här


ja, jag vill smaka dig
du är saltet jag är
sockret




Fri vers av Laijza
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-21 08:16



Bookmark and Share


    Melona
läcker text!
gillar detta som tusan, jag skriver också om
salt socker...tycker att man kan smaka på det när man kysser någon
2008-03-16

  Mikael Lövkvist
Strålande poesi.
\"ingen vet hur det känns att vakna
när man inte är vaken
ingen vet hur det känns att älska utan
kärlek\"
Verkligen oändligt visa ord.
Och den sinnliga avslutningen: Mums!
\"kom med sanningar på fuktiga läppar
kom med viskningar i mitt öra från där
till här


ja, jag vill smaka dig
du är saltet jag är
sockret\"
även om \"sötma\", för mig, hade låtit än mera sensuellt än \"sockret\".
Härlig poesi!
2008-02-10

  coffe
mycket fager och trollbunden text med smak av salt och hud..c
2008-01-31

  aftermath
motstridiga känslor gestaltade effektfullt som sött och salt
favoritrader;
\"kom med sanningar på fuktiga läppar
kom med viskningar i mitt öra från där
till här
ja, jag vill smaka dig
du är saltet jag är
sockret\"
2008-01-21

  aol
så fin poesi jag är saltet du är sockret
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang