Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så mycket att våga tro.

Jag börjar om från början,
steg för steg.

Jag lämnar allting bakom,
glömmer det som gör ont.

Jag orkar inte vara ledsen,
orkar inte plågas av smärtan.

Jag börjar om från början,
steg för steg.

Jag har långt kvar att gå,
så mycket mer att stå ut med

men snart är jag där för denna gången har jag tron på mig själv.




Fri vers av som det kan gå
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå