Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som igår eller imorgon. Men ändå likadant.

Trötta gamla repriser som rullar på tv-apparatens skärm.
En längtan efter igår.
När du fortfarande var här.

Då min kudde fortfarande luktade som dig
och jag dukade för två vid middagen.

Det blir nog bättre imorgon.
Kanske känns mindre ensamt då
och kanske kan jag sova igen.

Fast jag vet.
Det blir inte så.

Det kommer bli ännu en dag med gamla repriser
och en middag dukad för en.

Är det för sent att säga att jag älskar dig?




Fri vers av Niclasdotter
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin text. Verkligen!
Du är väldigt duktig, må jag säga.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter