Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TTT ill




DET FINNS ETT BAND MELLAN DIG OCH MIG

Det finns ett band
mellan dig och mig
som aldrig brast

Du var lätt att möta
och lätt att skiljas från
vi var båda vuxna
vi
bara bytade hjärta ett tag
och såg en kort stund
efter varandra i dimman
och vinterstormen

Stormen var vårt element
kanske elden
nu är ditt jorden
och jag luften

Jag ropar inte längre
men möts vi
ska jag viska
om det som är nu

Tillförd
konsten
att leva
kan vi leva
långt ifrån
och nära

Det finns ett band mellan dig och mig..
det finns ett bredband.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-31 09:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra och läsvärt så
den ger en stuns, på slutet
då du överraskar
2010-11-20

  Junitvillingen
Slutet överraskar i din mycket läsvärda text. Finstämd poesi med stänk av viss sorg...gillar speciellt:

"men möts vi
ska jag viska
om det som är nu"

och så förstås slutet som får texten att klättra ett pinnhål upp på betygskalan:-)) BRA!
2010-11-12

  swimsus@gmail.com
Tycker mycket om dikten! Enkel, slagkraftig och känslosam, med en liten knorr på slutet...*bokmärker*
2010-10-31

  LassO
gillar den skarpt
2010-10-31

    T.R.
underbar text!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth