Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga har…


Magiska fingrar

En kaotisk midnatt
i svart och rött
Räddades av den vänaste
ängel jag mött

Med magiska fingrar
och leende läppar
Mina bekymmer
han varsamt greppar

Tiden var lång men
tickande fort
När ängeln i rummet
fick arbetet gjort

Så tryggt med ett” tecken”
som alltid förstår
Som ser mina känslor
och vet hur jag mår

Får mig att fnissa,
fumla och vela
När han på känslo-
strängarna spela

Pinsamt förvirrat
pirrande härligt
Arbetet var inte
ett dugg besvärligt

Bananer och äpplen
kaffe med konfekt
Fick mig på humör
eliminerade all jäkt

Min Halloween blev
inte alls så dum
Då ängeln från gatan
klev in i mitt rum














Fri vers av Carola Jeryd
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 14:23



Bookmark and Share


  Si.a
"ängeln från gatan"
gillar!
2010-11-19

  All
Fick mig att le,,tack
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för