Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

För en sekund
trodde jag
att det var vinter
kall, mörk vinter

men så häpnade jag
ännu en gång
över hur dina ögon
skiftade färg
i solljuset




Fri vers av frostblomma
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-01 15:41



Bookmark and Share


    honeysuckle
Snyggt
2010-11-25

    Molidae
Åh vad fint.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma