Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en liten nypa salt, men så kan det faktiskt kännas


Värsta kärlekssorgens rap



det är rovdjur av värsta slag
som intar hjärna med hårda tag
det är glupska iglar och gamar
som gör att hjärtat det stramar

så många gånger jag ändå söker
finns ingen bot hur jag än försöker
det är mörka ensliga gränder
och bara grå tomma händer

det är bitterheten och sveken
som tagit över den svåra leken
det är falska ord som svurits
så många lögner som burits

så mycket himmel och öppet vatten
och inga stjärnor om mörka natten
det finns så bottenslöst land
och bara osynlighetens strand




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 17:29



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Åh, jag älskar denna! Jättebra skrivet. värsta rappartjejej är ju du! hihi ;) <3
2010-11-17

  aol
bra skriftat och igenkännande, så kan man känna,
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP