Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom var fejk, mina tårar av blod.

Var jättesnäll. Och jag blir så förvånad
så svag när han lyfter mig
som ingenting, gör precis som han vill
sover på bröst på kakfat av silver
sover knappt
viskar länge viskar inte längre
i ett dödskalletält
det måste varit mellanlivet
på något sätt tillbaka från efterlivet
och det fanns många saker jag kunde
räkna till, men jag hade bestämt
trots att de var ohsåblonda
igen, jag hade bestämt
och jag kysste då
jag trodde jag levde
jag var söndagsdöd




Fri vers av nougat_nisse
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse