Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten liten vän ?

Hjälp ! Hjälp !
Tyst,du får ingen hjälp från hjälpet.
Det är slut !Finns inget kvar till dig !

Oj,....vem ska då höra mig?...
jag spar mina rop till nästa gång....ställer mig i kö...
som att falla i snö..vad händer sen...? Måste jag dö?
Snälla bara en liten liten vän,en liten liten hjälp...
Sen,sen ska jag vara tyst !





Fri vers (Fri form) av Astrid.Wollberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-11-02 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg